Gebruikers Voorwaarden

  De gebruikersvoorwaarden, altijd belangrijk !!


Aan de afbeeldingen en de omschrijvingen op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.


Betrouwbaarheid verstrekte informatie
info@exclusivesportswear.com stelt hoge eisen aan de via deze website verstrekte informatie. Desalniettemin aanvaardt info@exclusivesportswear.com geen aansprakelijkheid voor de actualiteit en/of het voorkomen van eventuele fouten in de informatie op deze website.

Als u onjuiste en/of onvolledige informatie op onze website aantreft, stellen wij het zeer op prijs als u ons daarover informeert via info@exclusivesportswear.com


Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik
Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de webpagina of de inhoud daarvan kan een inbreuk vormen op rechten van intellectuele eigendom, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. U bent verantwoordelijk voor al het geen u vanuit de webpagina verzendt.


Beindigen website
info@exclusivesportswear.com mag de webpagina naar eigen inzicht en op ieder door hem gewenst moment (laten) veranderen of beƫindiging, met of zonder voorafgaande kennisgeving. info@exclusivesportswear.com is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beƫindiging.

Privacy
info@exclusivesportswear.com behoudt zich het recht om u de toestemming te ontzeggen de website te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de website worden aangeboden gebruik te maken. In aansluiting daarop kan info@exclusivesportswear.com de toegang tot de website monitoren.


Contact
Via info@exclusivesportswear.com kunt u contact met ons opnemen.

Design: Fox-Kleding.NL